ITD Prishtinë
Ndihmës Magazine
Shpërndaje
	 	 

ITD Prishtine shpk, shpall konkurs per :

Ndihmes Magazine

Pergjegjesite:

 • Njeh dhe punon me dokumentacionin që shoqëron hyrjet dhe daljet e produkteve në/nga magazina.
 • Shoqëron dhe dorëzon mallin tek klienti
 • Kujdeset për sistemimin e produkteve në magazinë sipas standardeve dhe kërkesave teknologjike të tyre.
 • Mirëmban dhe ruan produktet nga dëmtimet.
 • Zbaton Proceduren per Kontrollin e Produkteve
 • Kryen me përpikmëri çdo detyrë të posaçme që i ngarkohet nga superiori dhe raporton në kohë sipas afateve të përcaktuara për përmbushjen e tyre.

Kriteret:

 • Shkollimi I mesem, e preferuar te kete diplome universitare.
 • Te kete njohuri ne paisjet e IT-se
 • Se paku 3 vjet pervoje pune ne Magazine
 • Njohja e punes ne kompjuter
 • Posedim i lejes se vozitjes (kategoria B)

Aftesi tjera

 • Aftesi te mira komunikuese.
 • Aftesi te mira organizative dhe sistemuese
 • Te jete I gatshem te punoje nen presion

Ju lutem, te specifikohet pozita ne subject kur te aplikoni!

 Dergoni CV dhe dokumentet tjera shtese, si Certifikata te shkollimit, trajnimeve(nese keni) ne email adresen: humanresources@itd-ks.com

Afati I fundit per te dorezuar te dhenat tuaja: 22 Janar 2019.

 

TAGS: ITD PrishtinePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 736
Kategoria Të tjera
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US