Andi-M
Agjent/e të thirrjeve - Outbound
Shpërndaje
	 	 

Andi-M SH.P.K vazhdon të rritet çdo ditë e më shumë përmes punës dhe transparences që kemi treguar gjatë këtyre 5 viteve si ndaj klientëve tanë po ashtu edhe ndaj Agjentëve pa të cilët suksesi ynë do të ishte i pamundur.

Pas zgjerimit të biznesit tonë në Gjermani edhe kërkesat për Agjent të thirrjeve Outbound janë rritur dukshëm, prandaj kompania jonë shpall konkursin për vende të lira pune në zyret tona në Prishtinë dhe Prizren.

Të gjith ata që kanë njohuri të mirë të gjuhës Gjermane mund të lajmrohen në :

tel. +377 44 88 61 75 ose ne email: andicommunication@gmail.com.

Sqarim: Detyra e secilit Agjent është caktimi i Termineve për fimën tonë partnere në Gjermani.

*AndiTeam

 

TAGS: Andi Communication , PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 908
Kategoria Telekomunikim
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US