ERC International
Kamarierë (50) , Mbikqyrëse të shtëpisë (6), Mirëmbajtëse të shtëpisë (60) - (Arabi Saudite)
Shpërndaje
	 	 

Mundesi punesimi ne Arabine Saudite

Kamarierë (50) (meshkuj) per te punuar ne Pallatin Mbreteror, Orar i plote,

Mbikqyrëse të shtëpisë (6)

Mirëmbajtëse të shtëpisë (60)

Lokacioni: Arabi Saudite

Nacionaliteti: Evropian te lindjes

Rroga: 1000-1200 Euro

25 Kamarierë

25 Kamariere

Te mbuluara: akomodimi dhe benefitet tjera

Kandidatet duhet te kene eksperienc si kamerier / kameriere në restorante apo hotele që ofrojnë shërbime të shkëlqyera të pritjes për të siguruar kënaqësi, duke marrë urdhra të pandërprerë dhe duke dhënë ushqim dhe pije.

Pergaditja e rekomandimeve të menysë, përgjigjja e pyetjeve dhe ndarja e informatave shtesë me patrosë restorant, mundësia për t'u rritur

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi të dërgoni CV tuaj në anglisht bashkangjitur me foton tuaj në email: 

info@erc-int.com ose ermira@erc-int.com

 

TAGS: ERC InternationalPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2696
Kategoria Hoteleri
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US