Viva Fresh Store
Vende të lira të punës (Pejë)
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

VIVA FRESH STORE

KONKURS PUNËSIMI

Inkurajojmë kandidatët që dëshirojnë të:

- Ballafaqohen me sfida të reja;

- Shohin ndryshimin si mundësi e jo dobësi;

- Punojnë në një ambient dinamik;

- Zhvillohen edhe më tutje në anën profesionale;

- Përdorin energjinë e tyre për zhvillimin e ideve të reja;

 

Restaurant :

-    Kuzhinier/e

-   Ndihmës Kuzhinier/e

-   Kamarier/e

-   Banakier/e

 

   Marketi:

- Furnizues/e

- Arkatar/e

- Pergjegjës/e për sektorin Home/Textil

- PranuesMalli

- Përgjegjës i Çmimeve

- Recepcioniste

- Sektorist/e

- Shitës/e Mishi

- Kasap

- Depoist

- Pastrues/e

 

Kriteret e punësimit:

- Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;

- Përvojë relevante e punës (së paku 1-3 vjet) në fusha të ngjashme;

- Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale;

- Përkushtim dhe etikë në punë;Si të Aplikoni

Kandidatët e interesuar për punësim duhet të tërheqin formularin e punësimit nga data 10.01.2018 në pikën e shitjes ekzistuese të Viva Fresh Store në Pejë. Aplikacioni i plotësuar dorëzohet deri me datën 31.01.2018 në pikën e Viva Fresh Store në Pejë ose në E-mail adresen human.resources@vivafresh-rks.com Vëretje: Në aplikacion ose CV duhet të shënohet që aplikon për Pikën në Pejë
Shikime 171
Kategoria Të tjera
Skadon 9 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Pejë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob