Viva Fresh Store
Vende të lira të punës (Fushë Kosovë)
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

VIVA FRESH STORE

KONKURS PUNËSIMI

Njësinë e re punuese në Viva Fresh Outlet

Inkurajojmë kandidatët që dëshirojnë të:

- Ballafaqohen me sfida të reja;

- Shohin ndryshimin si mundësi e jo dobësi;

- Punojnë në një ambient dinamik;

- Zhvillohen edhe më tutje në anën profesionale;

- Përdorin energjinë e tyre për zhvillimin e ideve të reja;

 

Marketi:

- Arkatar/e

- Pergjegjës/e për sektorin Home/Textil

PranuesMalli

- Përgjegjës i Çmimeve

- Recepcioniste

- Sektorist/e Textil

- Sektorist/e Home

- Depoist

Kriteret e punësimit:

- Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;

- Përvojë relevante e punës (së paku 1-3 vjet) në fusha të ngjashme;

- Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale;

- Përkushtim dhe etikë në punë;Si të Aplikoni

- Kandidatët e interesuar për punësim duhet të tërheqin formularin e punësimit nga data 10.01.2018 në pikat e shitjes ekzistuese të Viva Fresh Store në Fushë Kosovë. Aplikacioni i plotësuar dorëzohet deri me datën 31.01.2018 në të gjitha pikat e Viva Fresh Store në Fushë Kosovë ose në E-mail adresen human.resources@vivafresh-rks.com  Vëretje: Në aplikacion ose CV duhet të shënohet që aplikon për Pikën Viva Fresh Outlet
Shikime 300
Kategoria Të tjera
Skadon 9 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob