Finca
Nënpunës Kreditor në Prishtinë, Gjilan dhe Prizren
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

FINCA është Institucion Financiar Amerikan që operon në Euroazi, Lindje të Mesme, Afrikë dhe Amerikë Latine, duke shërbyer mbi 1.7 milion klientë.

NËPUNËS KREDITOR

Degët: PRISHTINË, PRIZREN DHE GJILAN

për kredi Biznesi dhe Agro biznesi

PËRGJEGJËSITË:
 • Të identifikojë klientët potencial
 • Të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut;
 • Të mbledh, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin;
 • Të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat financiare;
 • Të ndërtojë portfolion dhe bazën e klientëve;
 • Te vlerësojë riskun e kredisë;
 • Të menaxhojë në mënyrë cilësore kualitetin e portfolios për klientët e biznesit dhe agrobiznesit;
 • Të menaxhojë me sukses ciklin e ripagesave mujore të kredive të aprovuara;
 • Të ndërtojë relacione afatgjate dhe profesionale me klientë dhe të prezantojë institucionin në treg, në përputhje me politikat dhe procedurat e institucionit.
  KUALIFIKIMET:
 • Diplomë universiteti në ekonomi, administrim biznesi ose agrobiznes
 • Përvoja e punës në institucionet financiare është përparësi;
 • Njohuri mbi ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike të tij;
 • Njohuri të përgjithshme të sistemit mikro-financiar;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese;
 • Aftësi të forta analitike dhe organizative;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Posedimi i patentë shoferit;
 Si të Aplikoni

Ju lutem plotësojeni aplikacionin online në web faqen: Kosovo.FINCA.org ose dergoni CV- në dhe Letrën motivuese nëe-mailadresën: recruitment@fincakosovo.org. Në titull duhet të shkruhet pozita e punës dhe vendi. Aplikacionet e dorëzuara në format tjera nuk do të konsiderohen. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. FINCA Kosovë ofron mundësi punësimi të barabartë. Afati i aplikimit deri me 23/01/2018 Kosovo.FINCA.org
Kompania Finca
Shikime 230
Kategoria Banka
Skadon 1 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren, Gjilan
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob