HumanPower per Bosnalijek
Përfaqësues/e Mjekësor/e (5)
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Kompania e rekrutimit ‘HUMANPOWER L.L.C.’ në Prishtinë, për klientin e vet "BOSNALIJEK"

shpall konkurs për:

Pëfaqësues/e Mjekësor/e (5)

Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Punë profesionale, mjekësore-informuese me mjekët dhe farmacistët;
 • Raporton për vizitat e kryera dhe të gjitha aktivitetet e tjera nga përshkrimi i vendit të punës;
 • Përgatitja dhe paraqitja e raportit të shitjeve;
 • Përcaktimi i propozimeve për përmirësimin e strategjive të biznesit në vendin e punës;
 • Trajnime të vazhdueshme profesionale: ndjekja e kongreseve, simpoziumeve, seminareve, seksioneve të shoqatave të mjekëve, dhomave dhe shoqatave të mjekëve dhe farmacistëve, si dhe mbajtjen e krahut të literaturës profesionale.
  Njohuritë, kualifikimet dhe kompetencat e kërkuara:
 • Diplomë Bachelor ose Master në fushën përkatëse - farmaci, mjekësi ose stomatologji;
 • Përvojë minimale një vjeçare në promovimin e produkteve farmaceutike;
 • Njohje të avancuar të Gjuhës Angleze;
 • Aftësi të mira të pakos MS Office, CRM dhe aplikacione të tjera relevante;
 • Aftësi të shkëlqyera organizative;
 • Shumë fleksibil në punë dhe të aftë për të punuar nën presion;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • I orientuar drejt klientit;
 • Të gatshëm për punë në terren, liçenca e vozitjes së kategorisë B;
 • Të angazhuar në punë.
 Si të Aplikoni

Ju lutem aplikoni përmes klikimit në butonin e mëposhtëm: APLIKO Ju lutem vini re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut të dhënë këtu. Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në e-mail adresën: info@humanpower.info ose në numrin: +381 38 52 00 00 (e Hënë – e Premtë, 09:00-16:00). Afati për aplikim është deri më 23 Janar, ora 23:59.  
Shikime 400
Kategoria Shëndetësi
Skadon 1 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob