IDRA Research & Consulting
Intervistues / anketues
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Ky është një njoftim për të gjithë atë të cilët dëshirojnë që të punojnë si intervistues/anketues pranë IDRA Research & Consulting - Dega në Kosovë

Në mënyrë periodike kompania jonë kryen anketa dhe sondazhe në të gjithë Kosovën. Të interesuarit do të angazhohen në kryerjen e intervistave/anketave në terren nëpër qyetete të ndryshme.

Bazuar në standartet e ESOMAR (shoqata botërore, më e madhe, e profesionistëve në fushën e kërkimeve) ne ofrojmë mundësi punësimi për të gjithë ata individë të cilët:
-Janë të ndershëm.
-Janë të sjellshëm.
-Janë të përkushtuar në punë.
-Janë korrekt.
-Dëshirojnë që të sigurojnë të ardhura të kënaqshme mujore nga një punë jo me kohë të plotë.
-Kërkojnë eksperiencë pune.
-Dëshirojnë që të punojnë pranë një kompanie reputacioni i së cilës është ndër më të mirët ne treg si për cilësi ashtu edhe për integritet.Si të Aplikoni

-Nëse dëshrioni që të punoni me ne mund të dërgoni CV tuaj në email: jobs@idra.al  Ku mund të na gjeni? Rr. "Adrian Krasniqi" nr. 33, 10000 Prishtine, Kosove Website: www.idracompany.com E-mail: jobs@idra.al 
Shikime 473
Kategoria Të tjera
Skadon 13 ditë
Orari Temporary
Lokacioni
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob