Kompania e Sigurimeve “ILLYRIA”
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Besojmë se CV – ja juaj do të na bindë se ju jeni personi i duhur për këtë pozitë. Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e një tradite shumëvjeçare, sillni motivimin dhe energjinë tuaj në Kompaninë e Sigurimeve “ILLYRIA”. Ju lutem të vizitoni  web-faqen tonë: www.illyriainsurance.com ku mund të mësoni më tepër mbi K.S. “ILLYRIA” Sh.a. Të interesuarit, luten të dërgojnë CV–it e tyre dhe aplikacionet vetëm në adresën elektronike: punesimi@illyriainsurance.com Konkursi do të jetë i hapur nga data 08.09.2017  deri me 22.09.2015
Shikime 444
Kategoria Sigurim
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob