Kosmonte Foods
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja në gjuhën shqipe me fotografi, dëshmit mbi kualifikimin dhe titulli i vendit të punës për të cilin aplikoni. Dokumentacioni i   kërkuar duhet të dërgohet në adresën elektronike: hr@kosmontefoods.com , më së voni deri me datën 22 Shtator 2017.  Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.  Luten të gjithë kandidatët e interesuar që ti përmbahen kërkesës së dokumentacionit për aplikim! www.kosmontefoods.com
Shikime 286
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob