Komuna e Prishtinës
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Në intervistë me gojë, ftohen vetëm aplikantët nga lista e ngusht, e cila hartohet mbi bazën e kritereve të konkursit dhe letrës motivuese. Aplikacionet dërgohen në adresën elektronike mimoza.llapashtica@rks-gov.net ose në zyrat e Sektorit të Burimeve Njerëzore ( Ndërtesa e vjetër e Komunës, kati i II, nr. 40 ), Rr. UÇK-2 Prishtinë, më së largu deri më 15 Shtator 2017, ora 16:00.
Shikime 436
Kategoria Të tjera
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Internship
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob