DM Consulting Services
Teknik i Sistemeve
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Tek DM Consulting Services, stafi ynë i kualifikuar i Burimeve Njerëzore ofron shërbime rekrutimi konkurruese dhe profesionale në identifikimin e personelit të specializuar dhe të niveleve të larta të menaxhimit për klientët tanë. Ekspertiza jonë në këtë fushë bazohet në një njohje të detajuar të industrive në të cilat klientët tanë operojnë, me një rrjet shumë të gjerë kontaktesh, një bazë të dhënash shumë të larmishme dhe njohje shumë të mire të trendeve të tregut të punësimit. Për llogari të një klienti të suksesshëm, ne Kosove, icili operon ne fushen  e TIK, ne jemi në kërkim të një kandidati të përshtatshëm për pozicionin.

Teknik i Sistemeve

Njohje e gjuhës shqipe në të folur dhe të shkruar
Njohje e gjuhës angleze, në të folur dhe të shkruar
Njohje e gjuhës serbokroate
Diplomë e shkollës së mesme (të specifikohet cila).
Diplomë universitare (të specifikohet fakulteti, dega)
Aftësi komunikuese dhe vepruese në ekip

 

 Njohje e harduerit

Të bëj dallim në mes të stacionit punues dhe serverit
Të njoh komponentet e kompjuterit (stacionit punues)
Të njeh komponentet e serverit
Të vlerësoj, testoj dhe instaloj software dhe hardware ne infrastrukturën e serverit
Të propozoj zgjidhje harduerike bazuar në specifikimet teknike
Instalim te softuerit Antivirus
Tekonologji e serverëve
• RAID
• HP
• IBM
• LENOVO

Teknologji e stacioneve punuese
Teknologjitë e rrjetave kompjuterike
• LAN
• WiFi
• CISCO
• Linksys
• D-Link

Mirëmbajtje dhe përkrahje për Sistemin e rrjetave
Teknologji me furnizim të pandërprerë me energji elektrike UPS

Njohje e teknologjive Microsoft

MS Windows Server xxxxx
Menaxhim dhe konfigurim i "Active Directory"
Instalimi dhe menaxhim i MS SQL Server
Instalimi, Konfigurimi dhe Menaxhimi i Microsoft Exchange 5+ ose “Mail Serverave” tjerë, SPAM filtra etj.

 Njohje e teknologjive virtual

Njohje e teknologjisë VMWare
Njohje e teknologjisë Hyper V (Microsoft)
Njohuri dhe aftësi për krijimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve CloudSi të Aplikoni

Ju mund te dergoni nje CV tuajen  tek : eljana@dm-consulting.biz
Shikime 489
Skadon 3 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob