Excellentia Pharm – L.L.C.
Farmacist/e i/e diplomuar (2), Ekonomist/e i/e diplomuar (1)
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Excellentia Pharm – L.L.C

Shpall konkurs per keto pozita:

1). Farmacist/e i/e diplomuar (2 Pozita)


Detyrat:

Kryerjen e puneve menaxheriale dhe administrative.

Posaqerishte pervoje te gjate pune ne teren (marketing)

Kushtet:

Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe ndër-personale.

Njohje shume e mire e gjuhes angleze, e preferuar njohja e gjuhes serbo-kroate.

Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;

Ta posedoje lejen e vozitjes, kategoria B.

2) Ekonomist/e i/e diplomuar (1 Pozitë)

Detyrat:

Te kete njohuri te shkelqyera te punes ne teren (marketing)

(Kryesishte ne lemine e farmacise).

Kushtet:

Pervoje te gjate pune,

Njohje shume e mire e gjuhes angleze,

Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike,

Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe ndër-personale,

Pagesa behet sipas marreveshjes.Si të Aplikoni

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV (e obliguar bashkangjitja e fotos) përmes e-mail adresës elektronike në: ceo@excellentiapharms.com  
Shikime 220
Kategoria Shëndetësi
Skadon 20 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob