Organi Shqyrtues i Prokurimit
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Kushtet e pjesemarrjes ne rekrutim: Te drejte aplikimi kane te gjithe Qytetaret e Republikes se Kosoves te meshes madhore te ci let kane zotesi te plote per te vepruar, kane shkollimin e kerkuar aftesine profesionale per kryerjen e detyrave. Lloji i kontrates: “Marreveshje per sherbime te vecanta” Data e mbylljes: 19.07.2017  Marrja dhe dorezimi i aplikacioneve: Aplikacionet mund t’i mermi dhe t’i dorezoni ne Organin Shqyrtues te Prokurimit ne Zyren e Personelit, Rruga “Migjeni” ish-Ndertesa e Bankes se Lublanes, Kati i- V-te. Per informata me te hollesishme mund te kontaktoni Zyren e Personelit ne numrin e Tel. 038/212-360, prej ores 08:00- 16:00, apo te shkruani ne e-mail: arta.S.berisha@rks-gov.net. Shpallja mbetet e hapur pese (5) dite, qe nga dita e publikimit ne web – faqen e Organit Shqyrtues te Prokurimit www.oshp(a)rks-gov.net, duke filluar qe nga data : 14.07.2017 e deri me daten: 19.07.2017, qe konsiderohet si dite e fundit e mbylljes se Shpalljes. Kerkesat e derguara pas dates te mbylljes se shpalljes nuk do te pranohen si dhe ato te pakompletuara mund te refuzohen.
Shikime 306
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob