Raiffeisen Bank
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Aplikimi bëhet përmes sistemit tonë on-line, në Faqën e internetit: http://www.raiffeisen-kosovo.com. Ju lutem klikoni tek Karriera dhe aplikoni në link-un e mëposhtëm: https://recruit.raiffeisen-kosovo.com/recruitment/ Ju lutem keni parasysh që Raiffeisen Bank pranon vetëm aplikacionet e pranuara përmes sistemit on-line. Kjo është mënyra e vetme për aplikim. Aplikacionet në letër ose aplikacionet e dërguara me email, nuk do të pranohen. Afati i fundit për aplikim: 21 Korrik 2017
Shikime 114
Kategoria Banka
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Kamenicë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob