Banka Botërore dhe Ministria e Shëndetësisë
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Ministry of Health, Afrim Bajrami, Procurement Specialist Address: Ministry of Health Rr. Zagrebit p.n. 10 000 Prishtinë, Republic of Kosovo E-mail: To : afrim.bajrami@rks-gov.net E-mail: Cc : Fatime Arenliu.Qosaj@rks-gov.net
Shikime 870
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob