MS Finanz
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Ju lutemi që ti dergoni Cv-në dhe letër motivuese  në  e-mail adresën : m.sabani@ms-finanz.ch   .ose l.maliqi@ms-finanz.ch . Kandidatet e perzgjedhur kanë mundesi punësimi në zyre me infrastuktur zvicrane, kushte shumë profesionale te punës dhe pagesa shumë të mira  . (Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen).
Kompania MS Finanz
Shikime 446
Skadon Pa përcaktuar!
Orari
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob