Agna Kosovë
Kontabilist/e i/e Brendshëm
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

- Diplomë Universitare në ekonomi, preferohet të jetë Kontabilist/e i/e çertifikuar.
- Përvojë punë së paku 2 vjeçare në kontabilitet dhe në fushën e financave;
- Përvojë në hartimin dhe përpilimin e bilanceve;
- Aftësi të mira komunikuese;
- Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punës dhe marrëdhënies me stafin tjetër administrative;
- Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve Microsoft Office, Excel dhe programeve financiare;
- Njohja e gjuhës angleze në të folur dhe në të shkruar.Si të Aplikoni

Dokumentacioni i kerkuar per aplikimin:
  • Curriculum Vitae
  • Fotokopje e Diplomës dhe dëshmi të kualifikimeve të tjera
  • Listë Notash
  • Referenca nga punëdhënës të mëparshëm (nëse ka)
  • Letër Interesi
  Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre tek adresa e-mail; mimoza.jetullahu@agnagroup.com
Kompania Agna Kosovë
Shikime 905
Skadon Skadon: SOT
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob