Beta Distribution
Përfaqësues Mjekësor (3)
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Kompania: Beta Distribution

Adresa: Lipjan, Rr. Sadik Shala, nr.146, 14000

Beta Distribution, shpall konkurs për 3 vende të lira të punës:

Pozita: Përfaqësues Mjekësor

Kualifikimet për këtë pozitë:
  • Diplomë Universitare (Fusha e Farmacisë, Mjekësisë, Stomatologjisë, Infermierisë);
  • Përvojë pune në shitje 1-3 vite (Përvojë në shitje të produkteve Farmaceutike është përparësi);
  • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
  • Aftesi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjën e shitjës në rajonin në të cilin operon;
  • Aftësi të mira analitike dhe të menaxhimit të kohës;
  • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
  • Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (Microsoft Office);
  • Njohja e gjuhës Angleze apo Serbo-Kroate do të jetë përparësi;
  • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;
 Si të Aplikoni

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com Afati i aplikimit është deri me datën 5 Korrik 2017 ora 17:00. Vetëm kandidatët të cilët përmbushin kualifikimet do të kontaktohën.
Shikime 132
Kategoria Shëndetësi
Skadon 8 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Lipjan
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob