PEN
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Procedura e aplikimit Dokumentet e mëposhtme duhet të paraqiten si pjesë e aplikimit në info@ngo-pen.org
  • Letër motivuese që përfshin një përshkrim të shkurtë rreth eksperiencave tuaja të kaluara që ju bëjnë ju kandidatin më të përshtatshem për pozitën e kërkuar;
  • Ofertë financiare(duhet të përfshijë një raport të përmbledhur të shpenzimeve, orët dhe ditët e parashikuara të punës, kostot e udhëtimeve si dhe çdo shpenzim tjetër të mundshëm.)
  Të gjithë aplikantët e kualifikuar, dukë përfshirë veçanërisht gratë dhe minoritetet janë të inkurajuar të aplikojnë. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.   Application Procedure The following documents should be submitted as part of the application at info@ngo-pen.org
  • Cover letter to include a brief overview about which of your previous experiences makes you the most suitable candidate for the advertised position.
  • Financial Offer (shall include a breakdown of lump sum amount, daily rate and number of anticipated working days, travel costs, and any other possible costs).
  All qualified applicants, including women and minorities are strongly encouraged to apply. Only selected applicants will be contacted.
Kompania PEN
Shikime 621
Kategoria Të tjera
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob