Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

AFATI DHE MËNYRA E APLIKIMIT Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes së konkursit në mjetet e informimit publik. Formulari i aplikimit i plotësuar ( merret në Qendër Burimore). Dokumenti personal ( letërnjoftim ose pasaporte). Diploma e kualifikimit (ose certifikatë) certifikata në vend të diplomës duhet të jetë e noterizuar. Dëshmi që nuk është nën hetime. Kandidatët dokumentet duhet ti dorëzojnë në Qendrën Burimore përkatëse ku konkurrojnë (Nënë Tereza - Prizren). Aplikacionet e pakompletuara nuk shqyrtohen.
Shikime 427
Kategoria Edukim
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prizren
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob