OLTI Trasing
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Paraqitja e Kërkesave: Formularët për aplikim mund të merren në recepcionin e Administratës Qendërore të  “Beni Dona Plast” Sh.p.k.  Prishtinë,Ulpianë,  Rr. Imzot NikëPrelajpn.katii IV, ku është bërë shpallja e konkursit dhe të dorëzohen në Sektorin e Burimeve Njerëzore apo recepcion të Kompanisë çdo ditë pune nga ora 8:00 – 16:00 deri me 21.06.2017 po në këte adresë. Për informata më të hollsishme mund të kontaktoni në nr.tel: 038 500-893 Konkursi është i hapur 8 (tetë) ditë, duke llogaritur nga dita e publikimit, pra nga data 13.06.2017dhe i njejti mbyllet me datë 21.06.2017. Mirëpresim aplikacionet tuaja. Beni Dona Plast & Olti Trasing Shpk
Kompania OLTI Trasing
Shikime 452
Kategoria Arkitekturë
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob