Marketing & Distribution
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Aplikacionet pranohen deri me datën 20.06.2017 dhe duhet te dergohen nepermjet e-mail info@markdist-ks.com apo mund te dorezohen ne adresen e kompanise “Marketing&Distribution”, Zona Industriale, pn, Prishtine, Kosove. Aplikacioni duhet te permbaje CV tuaj, gjithe diplomat, certifikatat apo dicka tjeter qe ju mendoni se eshte e rendesishme per aplikimin tuaj.
Shikime 905
Kategoria Shitje
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob